Pravidelný úklid vyplatí se to vůbec?
Ahoj, řeším teď jestli si pořídit pravidelný úklid od firmy, nebo pořád pokračovat sám + občasná paní na hodinu.
Mám 3+1, dvě malý děti, oba s manželem makáme → na konci týdne je už doma fakt bordel a síly na pořádné úklidy už moc nejsou.
Kolik teď reálně stojí pravidelný úklid 1× týdně (3+1, Praha a okolí)?
A hlavně má to vůbec smysl oproti klasické paní na hodinu? Díky za každou zkušenost
5 Views

Ahoj, já si pravidelný úklid pořídila loni na podzim a musím říct, že pro mě to byla jedno z nejlepších rozhodnutí poslední doby.Teď 1× týdně platím cca 950–1100 Kč podle toho, jestli chtějí i žehlení nebo mytí oken (to většinou jen 1× za 2–3 měsíce).Největší rozdíl je, že chodí furt stejné holky, už přesně vědí, kde co je, co my máme rádi a jak to mám nejradši uklizený → šetří to strašně moc času oproti nové paní každej měsíc.Já osobně jsem nakonec zůstala u menší firmy, která se zaměřuje hlavně na pravidelné úklidy komunikace dobrá, fakt spolehlivý.Kdyby tě to zajímalo, tak mají na webu aktuální ceny a spoustu referencí od lidí https://white-uklid.cz/services/pravidelny-uklid/ Doporučuju si nechat udělat první zkušební úklid většina firem to má za stejnou nebo jen mírně vyšší cenu a hned poznáš, jestli ti to sedne.